Skip to main content

Hvad siger
kunderne?

Referencer


Tom Kragh

Brudgom, Sønderborg

I forbindelse med vores bryllup 7-9-13 på Restaurant Bind ved Kollund havde jeg arrangeret Jes og Saturn Fireworks til at komme og fyre et fyrværkeri show af, som en overraskelse for hele selskabet lige inden midnat. Og det BLEV en kæmpe overraskelse og en stor succes. Jes og hans team havde stillet op på strand og bro lige ud til Flensborg fjord, og hele selskabet kunne stå langs stranden og se et super flot og vel sammensat show med masser af lydeffekter, flotte farver og variationer.

Hele selskabet var meget begejstret – inklusiv gommen J – og det er en del af vores store dag vi aldrig glemmer. Jeg kan på det varmeste anbefale at arrangere tilsvarende til bryllup eller anden stor fest – et indslag til festen man husker.

Sidst men ikke mindst er Jes og teamet nogle flinke gutter, som har været nemme at lave aftaler med, og de leverer præcist det ønskede – Top professionelt – Tak for det !

Kent Lykke

Forstander, Uhre friskole

Festen sluttede med et brag af et fyrværkeri, som en af skolens forældre havde arrangeret. Henrik Sønderholm, der er forælder på friskolen, sørgede for at Saturn Fireworks kom med et fyrværkeri, som ikke er set magen til i Brande sogn. Kaskader af raketter og rørbomber strøg mod den stjerneklare nattehimmel og markerede på smukkeste vis afslutningen på en fantastisk vellykket jubilæumsfest.

Line Schelde Thrane

Fødselar, Bredebro

Lørdag d. 8 februar skulle jeg holde stor 25 års fødselsdag, og ville fik så den ide at krydder festen lidt med fyrværkeri. Jeg valgte så at bruge saturnfireworks.dk, det har jeg aldrig fortrudt de kom ud og lavede det fedeste fyrværkeri show. Det var simpelthen så fedt og super flot sat sammen, det er tydeligt at se de ved hvad de laver. Så fik jeg endda lov til selv at starte showet, med en lille fjernbetjening (det var mega fedt). Kan kun varmt anbefale disse fyre, de har virkelig styr på det, det er alle pengene værd og det gør din/jeres fest lige lidt mere farverig og uforglemmelig. Mine gæster og jeg selv var helt oppe at kører over det bagefter. Og der bliver stadig snakket meget om det her et godt stykke tid efter festen. Er du i tvivl om det er noget for dig eller om det er værd at bruge penge på, kan jeg kun sige: Gør det, det er det hele værd og du vil aldrig fortryde det.


Morten Wagner

Formand, Ungdomsskolen DAV

Ungdomsklubben DAV har gennem flere år brugt Saturn Fireworks, til at undervise unge (13-18 år) og synliggøre fyrværkeriets både fantastiske og farlige effekter. Det har været målrettet undervisning, krydret med gode historier, og afsluttet med en demonstration, som vi gerne anbefaler andre at gøre brug af

Susanne Juhl Hansen

Anmelder fra Facebook

Jeg har oplevet Saturnfireworks flere gange til flere af mine private arrangementer. Jeg og mine gæster har kun at sige…. Det er et lysshow, timing og en farvekombination i højeste klasse!!!! Ærgerligt der kun er 5 stjerner at give for det skal have 6.