Festfyrværkeri

- til alle tænkelige lejligheder

Hos Saturn Fireworks har vi mere end 12 års erfaring med festfyrværkeri, og brænder for at give dig og dine festdeltagere en helt unik oplevelse. Vi sætter en ære i altid at levere mere end vore kunder forventer!

Vi sammensætter festfyrværkeriet 100% til det enkelte arrangement. Intet er for stort eller småt for os. Vi tilpasser det helt efter dine specielle ønsker, pengepung, publikum og naturligvis afskydningspladsen.

Med mere end 100 afholdte arrangementer kan vi godt garantere en helt unik oplevelse!

I forbindelse med vores bryllup 7-9-13 på Restaurant Bind ved Kollund havde jeg arrangeret Jes og Saturn Fireworks til at komme og fyre et fyrværkeri show af, som en overraskelse for hele selskabet lige inden midnat. Og det BLEV en kæmpe overraskelse og en stor succes. Jes og hans team havde stillet op på strand og bro lige ud til Flensborg fjord, og hele selskabet kunne stå langs stranden og se et super flot og vel sammensat show med masser af lydeffekter, flotte farver og variationer.

Hele selskabet var meget begejstret – inklusiv gommen J – og det er en del af vores store dag vi aldrig glemmer. Jeg kan på det varmeste anbefale at arrangere tilsvarende til bryllup eller anden stor fest – et indslag til festen man husker.

Sidst men ikke mindst er Jes og teamet nogle flinke gutter, som har været nemme at lave aftaler med, og de leverer præcist det ønskede – Top professionelt – Tak for det !

Tom Kragh

Brudgom, Sønderborg

Vi har mange års erfaring med at gøre netop denne store dag helt unik for både brudepar og gæster med vort specielle bryllupsfyrværkeri.

De sidste par år har ønskefarverne ofte været rød og sølv, kombineret med stjerner, brag og hyl. Ofte starter vi med et stort rødt ildhjerte, efterfulgt af selve fyrværkeriet der afsluttes med en kæmpe stemningsfyldt guldregn der hænger længe på nattehimlen.

Vi imødekommer naturligvis jeres specielle ønsker til denne dag.

Skal fødselsdagen eller jubilæet gøres helt unikt, har vi stor erfaring i at sikre dette med vort fødselsdags/jubilæumsfyrværkeri.
Vi tilbyder naturligvis fødselarens navn eller årstal i ildskrift, men sammensætter den optimale overraskelse for gæsterne – og eventuelt også fødselaren, helt efter jeres ønske.
Uanset om det er en mindre eller stor firma- eller privatreception, sikrer vi at alle husker denne dag med et brag af et festfyrværkeri. Vi sikre at firmafarver går igen på nattehimlen og eventuelt logo med ildskrift.
Vi sikrer at sommer- eller byfesten afsluttes med bulder og brag, og at alle deltagerne husker netop denne fest som en uforglemmelig oplevelse.
Vi er naturligvis også certificeret til at afholde alle typer af scenefyrværkeri, og er også her klar til at give en unik oplevelse for små og store forsamlinger.
Med musikfyrværkeri tilbyder Saturn Fireworks den ultimative oplevelse med lys og lyd!
Vi sikre at fyrværkeriet understregner det musikalske budskab uanset om genren er klassisk eller rock.

Fotograf: Allan Madsen

Saturn Fireworks tager ansvar

Vi arrangerer alt vedrørende festfyrværkeriet: planlægning, polititilladelse, forsikring og naturligvis oprydning af alt afskydningsmateriel. Et festfyrværkeri er en unik oplevelse hvor vi sætter sikkerheden i højsædet:

  • Sikkerhedsafstand sikres
  • Transporten sker med biler der er godkendt til transport af særlig farligt gods
  • Alt vort fyrværkeri er sikkerhedsgodkendt efter sikkerhedsstyrelsens normer.

Kort sagt leverer vi ingen halve løsninger.

Tryk her, og kontakt os i dag!